Streppel: "Dan moet ik zelf ook in de spiegel kijken"

12 maart 2017, 12:15

Excelsior was zaterdagavond met 4-1 te sterk voor sc Heerenveen. Jurgen Streppel was na afloop zwaar ontevreden en sloot niet uit dat hij zijn opstelling de komende week flink gaat wijzigen. Ook stak hij deels de hand in eigen boezem.

Van de laatste acht wedstrijden die Heerenveen speelde werd er maar één gewonnen. Voor Streppel een moment om kritisch naar zijn ploeg en de voorbereidingen te kijken. "Er was een aantal jongens dat niet helemaal fris was. Die hebben deze week wat minder getraind. Dan moet ik zelf ook in de spiegel kijken. Misschien had ik jongens op moeten stellen die wel honderd procent fit waren en dat heb ik niet gedaan", aldus de trainer tegenover de NOS

"Waar ik mij het meeste zorgen om maak, is de wil om te winnen", vervolgde Streppel, die duidelijk een verschil in instelling merkte tussen Excelsior en Heerenveen. "Excelsior heeft alles uit de kast gehaald om de winst binnen te halen. Het wordt tijd dat wij dat ook gaan leren, want het is niet de eerste keer dat het misgaat. Of ik volgende week tegen Feyenoord enkele wisselspelers laat starten? Die kans is aanwezig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen