Van der Gaag zat niet rustig: "Barcelona in het achterhoofd"

12 maart 2017, 09:44

Mitchell van der Gaag zag zijn Excelsior in eigen huis met 4-1 van sc Heerenveen winnen. De trainer was enorm te spreken over de instelling van zijn ploeg en stelde dat alle vooraf gemaakte afspraken goed uitgevoerd werden. "De jongens hebben zich helemaal kapot gewerkt voor dit resultaat."

"Van te voren hadden we de afspraak gemaakt dat we Heerenveen niet de kans moesten geven om aan voetballen toe te komen. Dat is wel aardig gelukt", zegt Van der Gaag in gesprek met FOX Sports. "Het zat ons ook af en toe mee met de momenten waarop we scoorden. Dan gaat alles ook makkelijker. Ik heb nu weer het Excelsior gezien van de eerste seizoenshelft."

Excelsior boekte zaterdag de eerste overwinning van de tweede seizoenshelft. Na vijftig minuten was er de 3-0 voorsprong, maar ook toen zat Van der Gaag nog niet rustig. "Ik had in mijn achterhoofd wat er afgelopen week gebeurde bij FC Barcelona. Wij spelen geen Champions League-niveau, maar je zit als trainer toch even anders op de bank", lacht hij. "Dit is wat we willen. Dat de supporters na afloop kunnen zeggen: die jongens hebben zich helemaal kapot gewerkt voor dit resultaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen