Jans na nederlaag: "Had het hele elftal wel kunnen wisselen"

12 maart 2017, 15:20

Ron Jans zag PEC Zwolle zondagmiddag met 2-0 onderuitgaan tegen Willem II. De trainer greep al voor rust in door Kingsley Ehizibue en Mustafa Saymak naar de kant te halen, maar dat mocht niet baten. Na afloop liet hij weten dat het hele elftal eigenlijk rijp was voor een wissel.

"We hebben beide helften met 1-0 verloren, maar de wedstrijd verliezen we echt in de eerste helft", concludeerde Jans in gesprek met FOX Sports. "We handelden steeds niet snel genoeg in balbezit. Het was gewoon wachten op de 2-0. Na rust ging het beter, maar je verliest alsnog omdat je de kansen niet afmaakt. En Kostas Lamprou stond gewoon goed te keepen. Daar kan ik mee leven."

Jans haalde voor rust Ehizibue en Saymak naar de kant, maar liet weten dat er veel meer spelers in aanmerking kwamen voor een wissel. "Ik vind het ook heel vervelend naar hen toe om dit te moeten doen. Ik had het hele elftal wel kunnen wisselen", legt de trainer uit, die het verschil tussen beide helften onverklaarbaar groot vond. "De eerste helft was een voorbeeld van geen voetbal en geen strijd. In de tweede helft ging de knop om en dat toont aan dat wij veel beter kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen