Van de Looi: "Heerlijk om Oularé in het team te hebben"

12 maart 2017, 16:04

Erwin van de Looi koos tegen PEC Zwolle voor Obbi Oularé in zijn basiself. De aanvaller scoorde weliswaar niet, maar leverde met zijn spel een belangrijk aandeel in de 2-0 overwinning van Willem II. De trainer had na afloop dan ook complimenten over voor de Belg.

Tegenover FOX Sports gaf Van de Looi aan blij te zijn met Oularé in zijn ploeg. "Het pakte vanaf het begin gewoon heel goed uit. We hebben de afgelopen week veel getraind op dit systeem. De eerste helft ging het goed en dan is het 1-0, maar dat had misschien wel 2-0 of 3-0 kunnen zijn. In de tweede helft zie je dan dat hij nog niet helemaal fit is na zijn blessure. Toen moesten we iets terugzakken, maar ik heb nog steeds kunnen genieten."

De score had voor Willem II in de eerste helft verder kunnen uitlopen. Ouasim Bouy haalde een inzet van Erik Falkenburg van de lijn, maar de bal leek er al overheen te zijn geweest. Scheidsrechter Björn Kuipers beoordeelde dat anders. "Ik heb het zelf niet gezien", reageerde Van de Looi. "Ik neem de scheidsrechter ook niks kwalijk. Ik zei nog wel: als je twijfelt, keur hem dan een keer goed. Dat was voor ons wel lekker geweest." Willem II staat momenteel negende en kan daarom een gooi doen naar de play-offs voor Europees voetbal. "Het zou raar zijn als we zouden zeggen dat we er niet voor gingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen