Janssen draagt met goal bij aan zege Tottenham in FA Cup

12 maart 2017, 17:01

Vincent Janssen was zondag weer eens trefzeker voor Tottenham Hotspur. De spits kwam als invaller binnen de lijnen en droeg met zijn doelpunt bij aan de 6-0 overwinning op Millwall in de FA Cup. Heung-Min Son maakte een hattrick.

Tottenham Hotspur kreeg al na tien minuten een flinke domper te verwerken toen Harry Kane met een blessure moest afhaken. Hij werd vervangen door Christian Eriksen. Dat bleek een goede zet van Mauricio Pochettino want even later zorgde de Deen voor de openingstreffer. Nog voor rust viel de tweede treffer voor de thuisploeg via Son.

Na rust kwam Tottenham pas echt los. Son tekende al snel voor zijn tweede doelpunt van de middag en Dele Alli maakte de 4-0. Een kwartier voor tijd bracht Pochettino Janssen in het veld. De Nederlandse spits had niet veel tijd nodig om te scoren, want binnen vier minuten was het al 5-0. Op aangeven van Son maakte hij zijn eerste velddoelpunt voor Tottenham. De Zuid-Koreaan maakte vervolgens in de laatste minuut van de officiële speeltijd zijn hattrick compleet.

Door de overwinning plaatst Tottenham Hotspur zich net als Manchester City en Arsenal voor de halve finales van de FA Cup. Maandag komt de winnaar van het duel tussen Chelsea en Manchester United daar nog bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen