Bosz: "Pas na rust met gif in de donder en heel agressief"

12 maart 2017, 20:18

Peter Bosz zag een groot niveauverschil tussen de eerste en tweede helft van Ajax in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Amsterdammers konden voor rust niet imponeren, maar namen in het tweede bedrijf alsnog afstand van de bezoekers uit Enschede. Het werd 3-0 in de Amsterdam ArenA.

"We hadden vandaag aan een helft genoeg om deze wedstrijd te winnen", doelt Bosz tegenover Ajax.nl op het tweede bedrijf. "De eerste helft was echt verschrikkelijk. Ik heb me kapot geërgerd en zoiets hoop ik nooit meer te zien. De tweede helft hebben we het omgedraaid. Toen zag ik een Ajax zoals iedereen dat graag wil zien, met gif in de donder en heel agressief."

Bosz was te spreken over het optreden van Hakim Ziyech, die afgelopen donderdag vanwege vermoeidheid nog ontbrak tegen FC Kopenhagen in de Europa League. "Ik vond dat hij het in het begin moeilijk had, maar het daarna heel goed heeft opgepakt. De tweede helft vond ik 'm echt geweldig spelen. Het is misschien preken voor eigen parochie, maar hij maakte een frisse indruk", aldus Bosz, die Daley Sinkgraven uit voorzorg wisselde. "Daley gaf aan wat last van zijn hamstring te hebben. Dus hebben we met het oog op donderdag geen risico genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen