Paris Saint-Germain herpakt zich met zege bij Lorient

12 maart 2017, 23:11   Bijgewerkt: 12 maart 2017, 23:54

Paris Saint-Germain heeft zich met een zege herpakt van de dramatische uitschakeling tegen FC Barcelona, afgelopen woensdag, in de achtste finales van de Champions League. De Franse kampioen won zondag in de Ligue 1 met 1-2 bij hekkensluiter Lorient.

Paris SG won de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona met 4-0 en leek het te gaan redden in de return. In de slotfase stond het weliswaar met 3-1 achter, maar dat betekende dat Barça nog steeds drie keer moest scoren om het tweeluik winnend af te sluiten. Dat deden de Catalanen echter ook, waardoor het CL-avontuur van Paris SG op dramatische wijze ten einde kwam.

Op bezoek bij Lorient overtuigde Paris SG voor rust niet echt, maar het ging wel rusten met een voorsprong. Lorient-keeper Benjamin Jeannot werkte in de 28ste minuut een hakbal van Edinson Cavani bij een corner in zijn eigen doel. Christopher Nkunku zorgde in de 52ste minuut op aangeven van Cavani voor de 0-2, Mickaël Ciani deed ruim een kwartier later iets terug namens Lorient. Verder dan de aansluitingstreffer kwam de thuisclub echter niet.

Door de winst verkleint Paris SG haar achterstand op koploper AS Monaco weer tot drie punten. De Monegasken wonnen zaterdag met 2-1 van Girondins Bordeaux. De titelverdediger neemt daarnaast de tweede plaats weer over van OGC Nice, dat vrijdag 2-2 speelde tegen Caen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen