Zidane niet boos op Navas: "Hij heeft ons juist gered"

13 maart 2017, 12:29

Keylor Navas speelde zondag in de thuiswedstrijd tegen Real Betis Sevilla een ongelukkige eerste helft. Toch heeft Real Madrid de 2-1 overwinning op de Andalusiërs volgens coach Zinedine Zidane te danken aan de doelman uit Costa Rica.

Navas had voor rust geluk dat hij wegkwam met een overtreding op de doorgebroken Darko Brasanac en ging even later in de fout bij de 0-1 van Antonio Sanabria. "Of hij rood had moeten krijgen? Ik heb het niet gezien en kan er dus niets over zeggen", reageerde Zidane na afloop. De Franse oefenmeester neemt Navas diens fout ook niet kwalijk. "In de rust heb ik er niets van gezegd, het hoort namelijk bij voetbal. Hij kan, net als iedereen, fouten maken. Uiteindelijk heeft hij ons wel de winst bezorgd", doelde Zidane op een uitstekende redding van de sluitpost in de slotfase op een inzet van Álex Alegría.

Zidane is tevreden met de zege. "Mijn oordeel over de wedstrijd is positief, aangezien we drie punten hebben gepakt. We hadden het lastig, maar ik ben blij en we moeten de spelers feliciteren. We waren geduldig en uiteindelijk is het een terechte overwinning", besloot Zidane.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen