Piqué relativeert verlies: "We zijn geen machines"

13 maart 2017, 14:17

FC Barcelona leed zondag een dure nederlaag in de titelrace in La Liga. De Catalanen gingen op bezoek bij Deportivo La Coruna met 2-1 onderuit, maar Gerard Piqué kan de teleurstelling aan de Spaanse kust gemakkelijk van zich afzetten.

Vier dagen voor het verlies bij Deportivo haalde Barcelona in de achtste finales van de Champions League nog een Houdini-act uit. Het won de return tegen Paris Saint-Germain met 6-1 en zette daarmee de 4-0 nederlaag van drie weken eerder in Parijs recht.

"Iedereen die aan Barcelona verbonden is, zou hebben getekend voor een ommekeer tegen PSG en een nederlaag bij Deportivo", reageerde Piqué na het duel met Deportivo tegen de verzamelde media. "Dit is sport, we zijn geen machines. Na de inspanning van woensdag was het lastig om weer te spelen. We moeten Deportivo feliciteren, ze zijn de verdiende winnaars."

"Zij (Deportivo, red.) hebben midweeks ook gespeeld, dus dat is geen excuus", vervolgt Piqué. "De kalender is voor iedereen zwaar. Elke wedstrijd vraagt een enorme inspanning. Dit is een stap in de verkeerde richting, maar in de laatste maanden hebben we gezien dat alle teams punten kunnen morsen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen