Linssen mist twee duels, boetes voor Twente en Roda JC

13 maart 2017, 15:40   Bijgewerkt: 13 maart 2017, 20:22

Bryan Linssen moet de komende twee wedstrijden van FC Groningen aan zich voorbij laten gaan. De vleugelaanvaller kreeg afgelopen zondag een rode kaart in de uitwedstrijd tegen Roda JC (3-1 verlies) en heeft het schikkingsvoorstel van twee duels schorsing van de aanklager betaald voetbal van de KNVB geaccepteerd.

Linssen werd afgelopen zondag door scheidsrechter Martin van den Kerkhof met een rode kaart uit het veld gestuurd, na een duel op de achterlijn bij het Roda-doel. De aanvaller maakte een schoppende beweging richting Frederic Ananou. Door de straf van twee wedstrijden schorsing mist Linssen de wedstrijden van Groningen tegen AZ (uit) en NEC (thuis).

Naast Linssen heeft de KNVB ook een straf opgelegd aan FC Twente en Roda JC. Twente heeft een boete van 12.500 euro en een voorwaardelijke straf van een thuiswedstrijd zonder publiek opgelegd gekregen, wegens wanordelijkheden tijdens PSV-uit op 5 november. Er werd toen vuurwerk afgestoken en er was sprake van een vechtpartij. Daarnaast krijgen de Tukkers een boete van 2.500 euro opgelegd wegens het spandoek met de tekst 'hasj, coke & pillen, zo gaan we vrijdags op pad', dat tijdens de derby tegen Heracles Almelo getoond werd. Roda JC is voor een vuurwerkincident rond NEC-uit gestraft, met een geldboete van 5.000 euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen