Achilles geeft niet op: "Vertrouwen en geloof stijgen"

13 maart 2017, 17:13

Na de eerste seizoenshelft stond Achilles '29 met slechts vijf punten roemloos onderaan in de Jupiler League, maar inmiddels begint de ploeg uit Groesbeek op te krabbelen. De club staat nu op dertien punten en heeft nummer negentien FC Dordrecht in zicht. Trainer Eric Meijers heeft nog vertrouwen in een ontsnapping.

De hekkensluiter degradeert na dit seizoen uit de Jupiler League. Lange tijd leek duidelijk dat Achilles dat zou zijn, maar inmiddels is de strijd spannender geworden. "Het vertrouwen en het geloof stijgen", zegt Meijers, die vrijdag met zijn team van Jong FC Utrecht won. "Nu is tegen RKC de uitgelezen wedstrijd om aan te haken. Het zal niet gemakkelijk worden, want zij hebben twee keer op rij thuis gewonnen en staan bovenaan in de periode. En zij hebben met Voskamp een spits op de bank die dertien keer heeft gescoord. Daar ben ik toch een beetje jaloers op."

Desondanks ziet Meijers kansen. "Maar ik zie bij ons de chemie in de groep. Thuis vind ik dat wij van iedereen kunnen winnen. Dat hebben we ook gedaan tegen Eindhoven. Tegen Jong Ajax en Cambuur niet, maar toen haalden we wel een heel behoorlijk niveau", aldus Meijers, die nog niet aan degradatie wil denken. "Ik wil me daar nu niet teveel mee bezig houden. Ik kijk nu vooral naar de korte termijn, dat is nu het belangrijkste", besluit hij in gesprek met Omroep Gelderland

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen