Dick Advocaat staat voor een vertrek bij Fenerbahçe

14 maart 2017, 09:48

Dick Advocaat trekt na het seizoen hoogstwaarschijnlijk de deur achter zich dicht bij Fenerbahçe. Het lijkt, op basis van de berichtgeving in Turkse media, een kwestie van tijd voordat de Turkse topclub officieel bekendmaakt dat de 69-jarige oefenmeester komende zomer de uitgang van het Sükrü Saracoglustadion opzoekt.

Een kleine maand geleden kwam naar buiten dat er een nieuw contract voor Advocaat klaarlag in Istanbul en dat de Haase coach 'alles top' vond, maar onze landgenoot gaat dus niet in op de avances van Fenerbahçe. Afgelopen weekend maakte Advocaat al kenbaar dat het bestuur van de Turkse grootmacht al op de hoogte was gebracht van zijn plan voor de toekomst.

Advocaat, die bij Fenerbahçe veel Nederlanders om zich heen heeft (Mario Been, Cor Pot, Robin van Persie, Jeremain Lens en Gregory van der Wiel), bezet momenteel de teleurstellende vierde plaats in de Turkse Süper Lig. De achterstand op lijstaanvoerder Besiktas bedraagt al acht punten. Naast Advocaat lijken ook diens assistenten Been en Pot uit Istanbul te vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen