'PSG stuurt video met omstreden momenten naar UEFA'

14 maart 2017, 13:08

Marca pakt uit met een verhaal over de 6-1 overwinning van FC Barcelona op Paris Saint-Germain, waarmee een 4-0 nederlaag in Parijs ongedaan gemaakt werd in de achtste finale van de Champions League. De Spaanse sportkrant stelt dat PSG een formele aanklacht ingediend heeft bij de UEFA over het optreden van scheidsrechter Deniz Aytekin.

PSG zou een videodossier opgestuurd hebben naar de UEFA, waarin acht bewijsstukken voor het falen van de dienstdoende scheidsrechter op een rijtje zijn gezet. De club uit Parijs noemt hierbij vermeende handsballen van Javier Mascherano en Gerard Piqué, een situatie waarbij Piqué zijn tweede gele kaart had moeten krijgen, een zogenaamde schwalbe van Neymar, een trappende beweging van Neymar bij Marquinhos, twee duikelingen van Luis Suárez en een penaltysituatie met Javier Mascherano en Angel Di Maria.

Nog nooit wist een club een 4-0 nederlaag in de Champions League goed te maken in de return, waardoor Barça historie schreef. In de optiek van PSG is dit dus zwaar onterecht, waardoor de Parijzenaars dus een aanklacht zouden hebben ingediend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen