Guardiola: "Zo veel mogelijk aanvallen tegen AS Monaco"

14 maart 2017, 20:57

Manchester City gaat woensdag in de Champions League op bezoek bij AS Monaco. De ploeg van Pep Guardiola moet een 5-3 voorsprong zien te behouden, maar de manager weigert te gaan verdedigen. Hij is van mening dat aanval nog altijd de beste vorm van verdediging is.

Tijdens de persconferentie van dinsdag geeft Guardiola aan dat zijn spelers vooral niet te veel aan de heenwedstrijd moeten denken. "Het zou een grote fout zijn om daar aan te denken en te vergeten wat er woensdag moet gebeuren. Monaco is een zeer goede ploeg. Ze winnen heel veel wedstrijden omdat ze zo aanvallend spelen. We hebben vijf keer tegen ze gescoord terwijl dat niet gemakkelijk is. Dat moeten we weer doen", aldus de manager.

Tijdens de voorbereidingen schonk Guardiola ook meermaals aandacht aan de wedstrijd tussen FC Barcelona en Paris Saint-Germain. "De wedstrijd in Monaco is pas afgelopen als de scheidsrechter voor de laatste keer fluit. We zullen tot de laatste seconde scherp moeten zijn", stelt de Spanjaard, die niet denkt aan verdedigen. "De beste manier om te verdedigen is door doelpunten te maken. Wij gaan zo veel mogelijk aanvallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen