Martins Indi hoopt na seizoen bij Stoke City te blijven

15 maart 2017, 11:18

Bruno Martins Indi wordt dit seizoen door Stoke City gehuurd van FC Porto, maar de centrale verdediger hoopt dat zijn huurovereenkomst komende zomer omgezet wordt in een permanente transfer naar Stoke-on-Trent.

Martins Indi debuteerde in september voor Stoke City en startte sindsdien in elke wedstrijd van The Potters in de basis. Hij krijgt veel vertrouwen van manager Mark Hughes, waardoor hij graag in het Brittania Stadium zou blijven. "Ik ben met de club in gesprek en heb de intentie om te blijven. We zullen zien wat er gaat gebeuren", zegt de 25-jarige oud-Feyenoorder tegen Sky Sports.

Stoke City heeft de verwachtingen van Martins Indi overtroffen. "Ik volgde de club al voordat ik hier kwam en wist al hoe de manager wilde spelen. Hij geeft mij veel vertrouwen en ik ben blij dat ik dat kan uitbetalen", vertelt Martins Indi, die met Stoke momenteel op de negende plaats staat in de Premier League. De achterstand op Everton, dat als laatste op een 'Europese' plek staat, is elf punten. Toch hoopt Martins Indi stiekem dat Stoke de ploeg van Ronald Koeman kan evenaren. "Dat is onze grootste uitdaging. Het wordt zeer lastig, maar we zijn met een goede reeks bezig en hebben vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen