Te Wierik naar Groningen: "Tijd voor een nieuwe stap"

15 maart 2017, 20:50

De reguliere competitie duurt nog acht wedstrijden, maar van Mike te Wierik werd vorige week al bekend dat hij na de zomer bij FC Groningen gaat voetballen. De verdediger, die wordt overgenomen van Heracles Almelo, werd woensdag gepresenteerd bij zijn nieuwe club.

"Ik heb komende zomer 7,5 jaar met heel veel plezier bij Heracles gespeeld, maar het werd tijd voor een nieuwe stap. Mijn gevoel bij FC Groningen was direct heel goed. Een mooie kans om verder de groeien bij een club waar men normaal doet en hard werkt", zegt Te Wierik op de clubwebsite.

Na dit seizoen zou Te Wierik transfervrij zijn, maar hij vond het niet nodig om langer te wachten op eventuele aanbiedingen van andere clubs. "Ik merkte dat FC Groningen me echt heel graag wilde hebben en waarom zou je dan nog langer wachten? Ik ben heel blij dat ik hier volgend seizoen mag gaan voetballen, maar wil me na vandaag weer volledig focussen op Heracles. Ik wil daar het seizoen goed afsluiten, dat verdient Heracles ook. Uiteraard hoop ik dat FC Groningen het seizoen ook goed afsluit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen