Gent rekent niet op wonder: "We zijn Barcelona niet"

15 maart 2017, 20:59

KAA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck verwacht niet dat zijn team zich nog gaat plaatsen voor de kwartfinale van de Europa League. De voormalig Belgisch kampioen verloor vorige week op eigen veld de eerste ontmoeting met RC Genk in de achtste finales met 2-5. De return is donderdag in Genk.

Wat ook niet helpt, is dat Gent met veel afwezigen kampt voor de return. "Ik heb vier beloften moeten oproepen om morgen op de bank te komen zitten", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza. "Zelfs met ons sterkste elftal is winnen bij Genk moeilijk, nu moeten we met vier doelpunten verschil winnen en missen we heel veel spelers. Dat is onbegonnen werk."

"Ik zal proberen een goed elftal op te stellen en een resultaat te halen. Een zege zou al heel straf zijn. Ik hoop vooral dat we geleerd hebben van onze fouten van de heenwedstrijd", vervolgt Vanhaezebrouck. "We maken ons geen illusies. Voor kwalificatie is er al meer dan een mirakel nodig en dat zal niet gebeuren. We zijn Barcelona niet en zelfs die ploeg had het zonder de hulp van derden niet gekund."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen