Guardiola: "We gaven niet thuis in de eerste 45 minuten"

16 maart 2017, 00:10   Bijgewerkt: 16 maart 2017, 00:35

De eerste helft die zijn ploeg speelde in de return van de achtste finales van de Champions League bij AS Monaco is Manchester City fataal geworden, zo erkende manager Pep Guardiola na afloop. De Engelse club verloor in het prinsdom met 3-1, waardoor het niets heeft aan de 5-3 thuiszege van drie weken terug omdat Monaco meer uitdoelpunten heeft gemaakt.

"We hebben een uitstekende tweede helft gespeeld, maar zijn dat voor rust vergeten", aldus Guardiola bij BT Sport. "We wilden agressief verdedigen. In de tweede helft waren we beter, maar het was niet genoeg. Normaal gesproken spelen we op een goed niveau, maar dat hebben we hier niet gedaan. We zullen ervan leren. Deze ploeg heeft nog niet veel ervaring."

"Na rust hebben we kansen gekregen, maar die hebben we niet benut en daarom liggen we eruit. Standaardsituaties zijn zo belangrijk op dit niveau. FC Barcelona en Real Madrid benutten ze vorige week wel", stelde Guardiola. "We gaven niet thuis in de eerste 45 minuten. We zullen ons verbeteren, maar dit toernooi is veeleisend. Soms moet je iets speciaals doen en geluk hebben. Beide dingen waren niet zo voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen