Tayfun ziet toekomst positief tegemoet ondanks exit

16 maart 2017, 00:33

Tayfun Korkut, die onlangs bij Bayer Leverkusen werd aangesteld als opvolger van de ontslagen trainer Roger Schmidt, toont zich een sportief verliezer. De Duitse club speelde woensdag de return tegen Atlético Madrid bij de laatste zestien in de Champions League met 0-0 gelijk. Dat was niet voldoende voor plaatsing, omdat het eerder voor eigen publiek met 2-4 verloor.

"Felicitaties aan Atlético en Jan Oblak, hij heeft veel prachtige reddingen gemaakt", aldus Tayfun op de UEFA-website. "We hebben goed gespeeld en kansen gecreëerd, maar we zijn er niet in geslaagd te scoren. Het belangrijkste voor mij is echter dat het elftal wel een stap in de goede richting heeft gezet. Het verschilde ten opzichte van de voorgaande duels en op deze voet willen we verder gaan."

"Ik ben hier voor de toekomst. Het is voor ons belangrijk om een goede speelstijl neer te zetten en voor stabiliteit te zorgen. We krijgen nog te veel tegendoelpunten, maar daaraan willen we een einde maken. Dat is het belangrijkste voor de toekomst", besloot Tayfun.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen