Simeone blij met keeper Oblak: "Hij was fantastisch"

15 maart 2017, 23:47

Atlético Madrid-coach Diego Simeone toont zich gelukkig met zijn keeper. Jan Oblak, de Sloveense sluitpost van de Spaanse club, maakte woensdag in de return tegen Bayer Leverkusen meerdere goede reddingen. Mede daardoor werd het uiteindelijk 0-0, waardoor Atlético de kwartfinales van de Champions League bereikte.

"Oblak keepte fantastisch", aldus Simeone na afloop op de persconferentie. De Argentijn is blij voor zijn gehele ploeg. "Ik ben tevreden, ik wil mijn spelers feliciteren. In de laatste vier jaar is er veel veranderd, maar wat hetzelfde is gebleven, is dat de spelers altijd alles geven op het veld. Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor de club. We willen ons altijd verbeteren en een stap voorwaarts zetten. De Champions League is een speciaal toernooi en het is heel belangrijk voor de club om bij de laatste acht te zitten."

Ook Bernd Leno, de doelman van Bayer Leverkusen, kreeg complimenten van Simeone. "Ook hun keeper was fantastisch, met twee reddingen in de eerste helft. Ook zij hebben een geweldige doelman", besloot de tacticus.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen