Tottenham Hotspur is Kane toch zeker een maand kwijt

16 maart 2017, 15:27

Harry Kane moet zeker vier weken toekijken bij Tottenham Hotspur. De aanvaller liep afgelopen weekend een blessure aan zijn enkel op en de onderzoeken hebben uitgewezen dat hij vier tot zes weken aan de kant zit, aldus Sky Sports. Dit is meer dan aanvankelijk 'gehoopt' werd, toen het bericht naar buitenkwam dat hij maar een paar weken out zou zijn.

Hierdoor mist Kane in ieder geval de competitiewedstrijden tegen Southampton, Burnley, Swansea City en waarschijnlijk ook Watford. Als het herstel langer duurt, komen ook de wedstrijden tegen Bournemouth en Leicester City in gevaar. Bovendien is de clubtopscorer met negentien treffers ook niet present voor de nationale ploeg van Engeland, dat de komende weken tegen Duitsland (vriendschappelijk) en Litouwen (WK-kwalificatie). 

Kane was eerder dit seizoen al eens vijf competitiewedstrijden absent voor Tottenham. De Londenaren speelden destijds drie van die vijf duels gelijk tegen ploegen uit de middenmoot.

Voor Vincent Janssen komt er door de blessure van Kane mogelijk extra speeltijd. De aanvaller maakte afgelopen weekend tegen Millwall zijn eerste velddoelpunt voor The Spurs. Wel was hij al vier keer trefzeker geweest vanaf de strafschopstip.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen