Hake: "Zullen als team 95 minuten goed moeten spelen"

16 maart 2017, 18:03

Afgelopen zondag speelde FC Twente op bezoek bij Ajax nog de laatste wedstrijd in speelronde 26 van de Eredivisie, morgen (vrijdag) openen de Tukkers de 27ste speelronde. Ze gaan op bezoek bij Roda JC Kerkrade.

"Het was in die zin een korte week en het is snel schakelen naar de volgende wedstrijd. Dat is in dit geval alleen maar prettig", zegt Twente-coach René Hake op de clubwebsite. FC Twente verloor namelijk, ondanks een 0-0 ruststand, met 3-0 bij Ajax. "De tweede helft speelden we als team niet goed. We lieten elkaar er slecht uitzien. Dan krijg je de rekening gepresenteerd, dat weet je. We zullen als team 95 minuten lang goed moeten spelen. Als het even minder gaat, is het zaak dat we ons aan de gemaakte afspraken houden. Dat geeft je houvast om weer in de wedstrijd te komen."

Tegenstander Roda JC knokt tegen degradatie, maar presteert de laatste wedstrijden goed in eigen huis. "Ze vechten om in de Eredivisie te blijven. De nieuwe spelers raken ook steeds meer ingespeeld. Een ploeg die vecht voor ieder punt, daar zullen we ons tegen moeten wapenen", aldus Hake, die tegen Roda JC Dejan Trajkovski verkiest boven Bersant Celina. "Bersant vindt zelf ook dat hij op dit moment niet brengt wat hij kan en zou moeten brengen. Hij wil belangrijk zijn voor het team, maar dat zit er op dit moment even niet in." Oussama Assaidi en Tim Hölscher ontbreken tegen Roda JC. Assaidi traint nog individueel en Hölscher heeft een gebroken middenhandsbeentje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen