Balotelli klaar met Franse pers: "Jullie zijn belachelijk"

16 maart 2017, 22:05

Met tien goals in zestien competitieduels heeft Mario Balotelli dit seizoen bij OGC Nice zijn carrière nieuw leven ingeblazen, alleen met de Franse media is hij al binnen een jaar klaar. De Italiaanse spits is niet te spreken over de manier waarop de pers in Frankrijk hem heeft geciteerd uit een interview met RMC Radio.

Balotelli sprak over veel zaken, maar de media sprongen vooral op zijn uitspraak dat Edinson Cavani geen wereldklasse is in zijn eerste aanname en Radamel Falcao en Angel Di Maria dat volgens hem wel zijn. "Ik heb gesproken over geweldige en jonge spelers, racisme, Italië, maar het enige dat de kranten hebben opgepakt is het verhaal over Cavani… Jullie zijn echt belachelijk", moppert Balotelli op Instagram. "Cavani is een goede speler en ik heb respect voor hem dat hij de topscorer van de Ligue 1 is, alleen in de eerste aanname vind ik Di Maria en Falcao beter. Nou, en?"

"Vraag me niet meer voor interviews. Niemand. Balotelli is geen spelletje, maar een persoon met een mening", vervolgt Balotelli. "Het interesseert me niet dat er weer een domme leugen over mij naar buiten komt, maar ik heb over grote problemen gesproken en dan is dit het enige dat ze ervan kunnen maken? Daarom wordt de maatschappij en de nieuwe generatie steeds zwakker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen