Traoré haalt gram met doelpunt: "Was het juiste antwoord"

16 maart 2017, 23:56

Bertrand Traoré vierde het feit dat hij Ajax op een 1-0 voorsprong had gezet tegen FC Kopenhagen in de return van de achtste finales van de Europa League ingetogen. De aanvaller uit Burkina Faso leek nog niet te zijn vergeten dat de Amsterdamse fans hem afgelopen weekend in het duel met FC Twente uitfloten.

Traoré vindt dat hij zijn criticasters op de juiste manier van repliek heeft gediend. "Ja, uiteraard is dit het juiste antwoord", luidde zijn reactie na afloop voor de camera van FOX Sports. "Ik heb laten zien dat sommige mensen fout zaten. Het is altijd normaal voor de fans om kritiek te hebben als dingen niet goed gaan, maar het is ook belangrijk om de spelers te steunen."

"Ze dachten dat het juist was om kritiek te hebben. Dat heb ik genomen en geaccepteerd, maar ik heb ze vandaag het juiste antwoord gegeven", aldus Traoré. Hij vond heel Ajax goed spelen. De Amsterdammers wonnen uiteindelijk met 2-0, waarmee ze de 2-1 nederlaag van vorige week in Denemarken goedmaakten. "Deze kwalificatie is fantastisch voor ons", besloot de aanvaller.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen