Ajax loot Schalke 04 in kwartfinale van Europa League

17 maart 2017, 13:30   Bijgewerkt: 17 maart 2017, 17:46

Ajax weet welke horde het moet nemen richting de halve finale van de Europa League. De Amsterdamse club bindt de strijd aan met Schalke 04, wat betekent dat Klaas-Jan Huntelaar voor even terugkeert naar de Amsterdam ArenA. Ajax speelt op 13 april eerst thuis tegen Schalke en gaat een week later, op 20 april, voor de return naar Gelsenkirchen.

Het is de eerste keer dat beide ploegen elkaar in officieel verband treffen. Het gaat daarom voornamelijk om de tijdelijke terugkeer van Huntelaar naar Ajax. De 33-jarige Achterhoeker speelde van 2006 tot 2008 in Amsterdam, waar hij 105 keer doel trof in 136 officiële wedstrijden. De spits wordt de afgelopen jaren regelmatig in verband gebracht met een daadwerkelijke rentree bij Ajax, maar voordat het zover is brengt hij dus eerst nog een kortstondig bezoek aan zijn oude club.

Het Manchester United van Daley Blind heeft geloot tegen Anderlecht, dat een van de twee overgebleven Belgische clubs is. De andere club uit het land van onze zuiderburen, Racing Genk, gaat op bezoek bij Celta de Vigo. Bij Genk spelen Jean-Paul Boëtius en Marco Bizot en staat Albert Stuivenberg voor de groep als trainer. Ryan Babel maakt zich met Besiktas op voor een clash met Olympique Lyon, waar Memphis Depay niet speelgerechtigd is in de Europa League.

Loting kwartfinale Europa League

Anderlecht - Manchester United

Celta de Vigo - Racing Genk

Ajax - Schalke 04

Olympique Lyon - Besiktas

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen