Zweed Eriksson fluit oefenduel tussen Oranje en Italië

17 maart 2017, 20:30

Op de dag dat Jonas Eriksson 43 kaarsjes mag uitblazen, heeft hij in de avond iets leuks te doen. De Zweed is aangewezen als scheidsrechter voor de oefeninterland tussen Nederland en Italië, op dinsdag 28 maart in de Amsterdam ArenA.

Voor Eriksson wordt het de derde keer dat hij een wedstrijd van Oranje fluit. Op 11 november 2011 moest hij het vriendschappelijke duel met Zwitserland (0-0) in goede banen leiden. Op Euro 2012 was hij de arbiter bij de confrontatie met Duitsland (2-1 verlies). Eriksson krijgt bij Oranje - Italië assistentie van Mathias Klasenius en Daniel Wärnmark.

Bulgarije

Op zaterdag 25 maart speelt het Nederlands elftal de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bulgarije. Wie dat duel gaat fluiten is nog niet bekend. De Bulgaarse fans lopen overigens nog niet warm voor deze partij, schrijft het ANP. Het Vasil Levski Stadion in Sofia heeft capaciteit voor 43.230 toeschouwers, maar vooralsnog hebben slechts achtduizend Bulgaren een kaartje gekocht. Oranje krijgt steun van minimaal elfhonderd fans.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen