Nainggolan in Belgische selectie, ook Witsel opgeroepen

17 maart 2017, 18:06

Radja Nainggolan maakt weer deel uit van de nationale selectie van België. De middenvelder van AS Roma heeft vrijdag van bondscoach Roberto Martínez een oproep ontvangen voor de duels met Griekenland (25 maart, WK-kwalificatie) en Rusland (28 maart, oefen). Tot zijn eigen onvrede werd Nainggolan gepasseerd voor de laatste twee interlands.

"Hij was de voorbije maanden indrukwekkend bij Roma. Hij heeft het verdiend om er weer bij te zijn", zegt Martínez tegen Sporza. "Hij speelt op een iets andere positie bij zijn club en dat kan de Duivels helpen. Zijn energie, zijn focus en zijn leiderskwaliteiten zijn ongelooflijk. Ik heb hem een aantal keer live aan het werk gezien, maar ik heb niet met hem gesproken. Er was geen probleem dus we moesten niets uitpraten. Hij zal het nieuws ook nu pas te horen krijgen. Ik kijk ernaar uit om hem maandag te ontvangen, net zoals de rest van de spelers."

Axel Witsel verkaste afgelopen winter naar China, maar zit gewoon bij de selectie van Martínez. "Ik ben heel tevreden over zijn fysieke niveau. Zijn eerste wedstrijden daar waren bijzonder interessant", vertelt Martínez. "Hij speelt in China een hele grote rol in zijn team. Alles draait daar rond Witsel. Hij gaat daar heel goed mee om. Hij is een echte leider. Je ziet dat hij zich ook heel goed voelt daar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen