Hake na 0-3 zege: "Heb me voor rust behoorlijk geërgerd"

17 maart 2017, 23:39

FC Twente won vrijdag de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade met 0-3, maar dat betekent niet automatisch dat trainer René Hake tevreden is over het vertoonde spel van zijn elftal in het Parkstad Limburg Stadion.

"Qua spel ben ik eigenlijk helemaal niet zo tevreden", aldus Hake bij FOX Sports. "Ik denk dat wij heel slecht begonnen. We hadden heel veel moeite met de gewenning aan het veld en zaten in het begin zwaar in de problemen. Ik had nooit het gevoel dat we de controle hadden. Als we de bal in bezit hadden, dan waren we hem ook zo weer kwijt. Dus ik heb me voor rust behoorlijk geërgerd."

Toch ging Twente rusten met een 0-2 voorsprong. In de tweede helft vond Hake zijn club makkelijker spelen. "Maar dat is ook wel logisch, aangezien Roda JC moest komen. Maar we hebben ook beter verdedigd en we kwamen er nog een aantal keer uit, waardoor we misschien nog vaker hadden moeten scoren. Het lijkt al met al een gemakkelijke zege, maar ik was not amused over de eerste helft. We hadden ook met 2-0 achter kunnen staan en dat mag niet gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen