Zware nederlaag voor koploper VVV: "Er is geen paniek"

18 maart 2017, 11:15

Het moet heel raar lopen wil VVV-Venlo niet de titel grijpen in de Jupiler League. Toch liep de koploper vrijdagavond tegen een pijnlijke zeperd aan, op bezoek bij laagvlieger FC Dordrecht ging het met 5-2 ten onder. Trainer Maurice Steijn maakt zich nog geen zorgen, maar is niet blij met het optreden van zijn ploeg.

Hoewel de voorsprong ruim is, beseft de coach dat de titel nog niet binnen is. "Heel Nederland heeft ons al de titel toegeschreven, vooral de media en de tegenstanders. Ik denk ook dat we het gaan worden, maar het moet eerst nog wel gebeuren. Dat roep ik ook steeds", aldus Steijn voor de camera's van FOX Sports.

Steijn is vanzelfsprekend niet blij met de 5-2 nederlaag bij Dordrecht. "We hebben gewoon een hele slechte gebeurt gemaakt. We komen nog twee keer voor, maar we geven vijf doelpunten weg. Ik vond ook echt dat we ze weggaven. We verdedigden niet goed en dat lag ook aan de voorste linie en het middenveld. Er was te weinig druk op de bal en we grepen slecht in. Dat ben ik niet gewend van mijn ploeg. In dertig duels hebben we dertien tegengoals gekregen en nu in één wedstrijd vijf. Mijn ploeg was onherkenbaar, maar we hadden nog wel genoeg kansen om te scoren. Al met al was het niet goed genoeg", aldus Steijn, die zich nog geen zorgen maakt. "Er is nog geen paniek, dat komt ook doordat de andere uitslagen gunstig waren. Wij gaan het absoluut redden dit jaar, maar ik had gehoopt dat we hier zouden winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen