Locadia tekent bij: "Een mooi stuk vertrouwen van de club"

18 maart 2017, 13:38

Jürgen Locadia stond lange tijd buitenspel met een blessure, maar is inmiddels op de weg terug bij PSV. Los van het feit dat hij weer zo goed als fit is, tekende hij vrijdag ook een nieuw contract bij de club. Locadia is blij met het vertrouwen.

Hij staat daardoor nu tot 2020 op de loonlijst in Eindhoven. "Waarom het maar een jaar extra is? Ik laat dat soort dingen allemaal aan de zaakwaarnemer over. Hij bepaalt het zakelijke stuk, ik sta op het veld. Ik speel hier al lang en een contract geeft zekerheid en is een mooi stuk vertrouwen van de club", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Aan de andere kant zegt een contract ook niet alles omdat het ooit afgekocht kan worden. Ik heb zelf geen haast en voel me hier prima op mijn plek. Georginio Wijnaldum ging hier weg toen hij bijna 25 was en had al veel seizoenen in de Eredivisie gespeeld. Zelf ben ik 23 en door de blessures heb ik nu bijna een seizoen verloren. Dat moet je ook meewegen. Ik heb de tijd."

Het is nu wachten tot hij zijn rentree maakt bij PSV, dat zaterdagavond tegen Vitese speelt. "Ik voel me fit genoeg om te spelen en het is een keuze van de trainer. Het is begrijpelijk dat hij niet alles meteen verandert, omdat ik nog geen ritme heb. Ik weet wat m'n kwaliteiten zijn en heb vertrouwen dat ik op termijn weer in het elftal kom", zegt hij strijdvaardig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen