Wenger heeft knoop doorgehakt: "Laat het snel weten"

18 maart 2017, 16:54

Komt er een einde aan het tijdperk Arsene Wenger of blijft de Franse coach toch bij Arsenal? Op die vraag zal snel een antwoord komen. De bekritiseerde trainer liet na de beschamende 3-1 nederlaag bij West Bromwich Albion weten dat hij een knoop heeft doorgehakt met betrekking tot zijn toekomst.

"Ik weet hoe mijn toekomst er uit zal zien. Ik zal het snel laten weten", sprak Wenger na de wedstrijd tegen The Daily Mirror. Wenger leed met Arsenal bij West Brom alweer de vierde nederlaag in vijf Premier League-wedstrijden. Een dramatische serie. "We moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Het is een enorme teleurstelling om dit soort wedstrijden te verliezen. Onze reeks is zorgelijk en dit zijn wij niet gewend met deze club. We moeten de koppen bij elkaar steken, want er komen grote wedstrijden aan."

Los van de verliespartij liep Arsenal nog meer schade op bij West Brom. Petr Cech kampt met een kuitblessure en sterspeler Alexis Sánchez heeft een enkelkwetsuur opgelopen. Met name de blessure van de Chileen baart Wenger zorgen. "Hij was geblesseerd, maar wilde toch verder spelen. Ik moest hem op een gegeven moment wel wisselen. Zijn enkel ziet er niet goed uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen