Galatasaray lijdt nederlaag bij basisrentree Sneijder

18 maart 2017, 19:19

Galatasaray heeft zaterdagavond met 2-0 verloren op bezoek bij Trabzonspor. Wesley Sneijder maakte na een beenblessure zijn rentree in de basis. Door de nederlaag raakt Galatasaray steeds verder verwijderd van de plekken die rechtgeven op deelname aan de Champions League.

Afgelopen week mocht Sneijder tegen Gençlerbirligi al even invallen, maar tegen Trabzonspor had de 32-jarige Nederlander weer een basisplaats. Nigel de Jong moest op de bank beginnen en mocht zelfs niet invallen. In de eerste helft kwam Sneijder tot een paar goede schoten op doel, maar scoren deed hij niet. Dame N'Doye slaagde daar aan de kant van de thuisploeg wel in en dus ging Galatasaray rusten met een 1-0 achterstand.

Drie minuten na rust was het opnieuw raak voor Trabzonspor, ditmaal via Yusuf Yazici. Galatasaray mocht weer hopen nadat de tegenstander met tien man verder moest door een rode kaart voor Ugur Demirok, maar de ploeg wist niet te profiteren. Het puntenverschil met nummer twee Istanbul Basaksehir is zes punten terwijl koploper Besiktas acht punten meer heeft. Beide ploegen komen dit weekend echter nog in actie en kunnen dus verder uitlopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen