Faber complimenteert Groningen: "Op alle vlakken beter"

18 maart 2017, 22:25

FC Groningen verspeelde zaterdagavond een 1-0 voorsprong tegen Willem II waardoor de ploeg van Ernest Faber uiteindelijk met één punt genoegen moest nemen. Toch was de trainer niet ontevreden over het vertoonde spel. Hij zag dat Groningen vrijwel de hele wedstrijd de bovenliggende partij was.

Voor Faber was het belangrijkste dat hij verbetering zag na de 3-1 nederlaag van afgelopen week tegen Roda JC. "Toen speelden we echt belaberd. Vandaag waren we op alle vlakken beter dan de tegenstander. We hadden veel meer kansen en hebben ook bijna niks weggegeven. Ook na de 1-1 bleven we ervoor gaan. De kansen waren er ook zeker, maar die hebben we niet afgemaakt", aldus de trainer tegenover FOX Sports.

Ook de prestaties van Alexander Sørloth kwamen ter sprake. De trainer ziet goede dingen van de Noor, maar de gemiste kansen blijven een probleem. "Hij moet een keer de drempel over. Met zo'n lichaam als dat van hem moet je eigenlijk iedereen omver kegelen en die bal binnen kegelen. Vaak moet je er ook niet te veel over nadenken en zeker als spits niet", stelt Faber

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen