AC Milan loopt dankzij Fernandez in op Internazionale

18 maart 2017, 22:47

AC Milan had zaterdagavond aan één helft genoeg om drie punten te pakken tegen Genoa. In eigen huis won de ploeg met 1-0 dankzij een doelpunt van Matías Fernandez. Door de zege loopt Milan twee punten in op Internazionale, dat eerder vandaag niet verder kwam dan 2-2 tegen Torino.

Milan had het in eigen huis lastig om een opening in de verdediging van Genoa te vinden. Met iets meer dan een half uur op de klok viel het doelpunt dan toch. Na een goede aanval was het Fernandez die op aangeven van Gianluca Lapadula binnen wist te werken: 1-0. In de tweede helft was het eveneens eenrichtingsverkeer. Milan kreeg de nodige kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Door de overwinning kan AC Milan optimaal profiteren van het eerdere puntenverlies van Internazionale op zaterdag. Daardoor stijgt de ploeg van Vincenzo Montella voorlopig naar de zesde plaats met twee punten minder dan nummer vijf Inter.