Langeler niet blij met twijfelende Bazoer: "Zo werkt het niet"

19 maart 2017, 12:42

Riechedly Bazoer is een vraagteken voor de wedstrijden van Jong Oranje tegen de leeftijdsgenoten van Finland en Oostenrijk. De middenvelder heeft namelijk sinds kort een basisplaats bij zijn club VfL Wolfsburg. Hij twijfelt daarom of het de juiste keuze is om nu bij de ploeg van Art Langeler aan te sluiten.

Langeler laat in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees weten dat de keuze van Bazoer gevolgen kan gaan hebben voor de rest van zijn interlandloopbaan bij Jong Oranje. "Je speelt niet alleen bij Jong Oranje wanneer dat jou of je club goed uitkomt. Straks gaan clubs en spelers weer denken dan oefenwedstrijden niet belangrijk zijn en dat ze alleen hoeven te komen bij belangrijke wedstrijden. Zo werkt het niet."

Bazoer voerde zaterdag al even een gesprek met Langeler om zijn twijfels te uiten. "Dit is een typisch voorbeeld van een jongen die het bij zijn club goed doet en daarom komt Jong Oranje even niet uit. Ik heb gezegd dat hij zelf moet kiezen", aldus Langeler, die waarschuwt dat de keuze wel gevolgen heeft. "Als hij daar straks weer op de bank zit, ga ik hem ook niet zomaar oproepen. Andries Jonker vindt het prima als hij speelt, maar het zou me niets verbazen als hij ervoor kiest om bij Wolfsburg te blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen