Streppel: "Duel voor rust al in het slot moeten gooien"

19 maart 2017, 15:45

Jurgen Streppel zag sc Heerenveen met 1-2 onderuit gaan tegen Feyenoord, ondanks dat zijn ploeg een meer dan degelijke wedstrijd speelde. Volgens de trainer waren de Rotterdammers vooral op fysiek vlak al een stukje verder dan de Friezen.

De wedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord was zeer vermakelijk voor het publiek, maar daar kon Streppel weinig mee. "Daar koop ik helemaal niks voor. We hadden voor rust al de 2-0 en de 3-0 moeten maken, want die kansen hebben we naar mijn idee gehad. Na rust ging Feyenoord een tandje hoger spelen. Wij hebben niet op elke positie iemand die mee kan met de top. Daar troeft Feyenoord ons op af", vertelt hij aan FOX Sports.

Desondanks denkt Streppel dat er ook in de tweede helft mogelijkheden lagen voor Heerenveen. 'We hebben ook goede kansen op de 2-2 gehad. Er lag veel ruimte om te voetballen, maar fysiek konden we dat gewoon niet meer opbrengen", legt de trainer uit, die nog niet durfde te zeggen of Feyenoord kampioen gaat worden. "Fysiek wel, maar voetballend niet. Ik vind ze in dat opzicht gewoon niet zo sterk als Ajax. Maar ze hebben wel die drive om wedstrijden om te kunnen draaien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen