De Ligt en Klaassen weigeren de handdoek te gooien

19 maart 2017, 16:53

Matthijs de Ligt baalde na afloop van het duel tegen Excelsior ontzettend. Niet alleen verspeelde Ajax belangrijke punten, maar de verdediger veroorzaakte ook de treffer van de Rotterdammers. Bij dat laatste moment wil hij niet te lang stilstaan. 

Tegenover FOX Sports reageerde De Ligt op zijn fout waaruit de goal van Excelsior viel. "Het is klote, maar je moet daarna gewoon doorgaan. Wij waren gewoon niet goed genoeg. We wonnen de duels niet en Excelsior was daar juist sterk in. Na rust hadden we het idee dat het nog allemaal kon, maar we kregen nauwelijks kansen", aldus de verdediger, die de strijd om het kampioenschap niet wil opgeven. "Het wordt een lastige opgave, maar je moet nooit de handdoek in de ring gooien."

Klaassen

Davy Klaassen zag dat er op Woudenstein ontzettend veel fout ging. "We moesten heel erg wennen aan het veld. We hebben natuurlijk de bal en willen naar voren, maar het liep niet", stelt de aanvoerder, die het niet nodig vindt om iets tegen De Ligt te zeggen na zijn fout. "Ik hoef niks te zeggen. Ik zie dat hij er harstikke van baalt. Je moet na zoiets gewoon doorgaan."

De aanvoerder van de Amsterdammers had geen verklaring voor de collectieve wanprestatie. "We moeten nu gewoon de Klassieker winnen, klaar. Je zou zeggen dat Feyenoord dit niet meer laat liggen, maar je weet het nooit. Maar na de prestatie van vandaag mag je daar eigenlijk helemaal niet aan denken", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen