Atlético Madrid legt dolend Sevilla eenvoudig over de knie

19 maart 2017, 18:05

Bij Sevilla werd er een paar weken terug nog gedroomd van de Champions League en het landskampioenschap. In een tijdsbestek van veertien dagen is alles echter veranderd. Midweeks was de Europese uitschakeling en zondag volgde een 3-1 nederlaag bij Atlético Madrid, waardoor de achterstand op Real Madrid onoverbrugbaar lijkt.

Ondanks dat Sime Vrsaljko al in de tweede minuut noodgedwongen gewisseld moest worden, begon Atlético zeer sterk. Kevin Gameiro raakte binnen het kwartier al de lat. De thuisploeg was een stuk beter en kwam acht minuten voor rust op voorsprong. Antoine Griezmann legde een vrije trap op het hoofd van Diego Gódin, die prima binnenkopte.

Na precies een uur spelen kreeg Atlético een vrije trap op een plek waarvan Griezmann het doel direct onder vuur kon nemen. De Fransman deed dit dan ook op zeer fraaie wijze en liet Sergio Rico kansloos. Atlético kon vervolgens wacht op de counter en deed dit uitstekend. Koke stond op de juiste plaats en kon beheerst afronden.

Kort nadat Fernando Torres een goede kans op 4-0 liet liggen, kwam er nog een pleister op de wonden na twee dramatische. Joaquin Correa had een fraaie individuele actie in huis en schoof vervolgens prima de eretreffer binnen.