Van Duinen eist eigen goal Tete op: "Een Van Duinen-productie"

19 maart 2017, 18:44

Mike van Duinen werd zondag de held van Rotterdam. Niet alleen bij zijn eigen Excelsior werd zijn doelpunt tegen Ajax hartstochtelijk begroet. Ook bij Feyenoord werd er flink gejuicht. De treffer gaat echter de boeken in als een eigen goal van Kenny Tete, maar daar wil de aanvaller niets van weten.

"Het is een Van Duinen-productie, ik ben een spits en ik wil gewoon graag die goal op mijn naam", verklaart de spits tegenover RTV Rijnmond, die profiteerde van een blunder van Matthijs de Ligt. "Als aanvaller loer je op dat soort foutjes en als de bal dan zo voor je voeten komt, moet je ook niet nadenken en gewoon uithalen. Misschien had ik hem breed moeten leggen, maar als hij erin gaat is dat de beste keuze."

Met een beetje geluk had er nog meer ingezeten voor Excelsior, zo meent Van Duinen. "Maar een punt tegen Ajax is gewoon een bonuspunt. Op het einde liep iedereen de spreekwoordelijke pollen eruit. Wij moeten dit eigenlijk altijd brengen. Als we dat doen hebben we genoeg kwaliteiten om aan de bal ook het verschil kunnen maken. Maar het begint wel bij het eerste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen