Paris Saint-Germain verslaat Olympique Lyon nipt

19 maart 2017, 22:59

Paris Saint-Germain heeft de topper tegen Olympique Lyon met 2-1 weten te winnen. De Parijzenaars kwamen al vroeg op achterstand, maar stelden nog voor rust orde op zaken. Hierdoor blijft het gat met koploper AS Monaco drie punten.

Alexandre Lacazette is in bloedvorm en liet dat ook tegen Paris Saint-Germain weer zien. De treffer die hij na zes minuten maakte, behoort zeker niet tot zijn mooiste, maar toch stond hij bij de doorgekopte hoekschop precies op de juiste plek om de bal binnen te lopen. Het duurde even voor PSG een antwoord vond, maar tien minuten voor rust was daar de gelijkmaker. Adrien Rabiot stond aan het eind van een prima combinatie klaar om de 1-1 binnen te tikken. Luttele minuten later schoof Julian Draxler op aangeven van Javier Pastore ook de 2-1 binnen.

Na rust viel er iets minder te beleven, zeker vanuit Lyon-perspectief gezien. Kevin Trapp moest een keer handelde optreden bij een schot van Nabil Fekir. Aan de andere kant waren er betere kansen en Ángel di María was het dichtst bij een doelpunt. Zijn uithaal na een pass van Maxwell vloog echter langs de verkeerde kant van de paal.