Afmeldingen bij Duitsland, Italië, Engeland en Frankrijk

20 maart 2017, 14:16

De komende periode staat in het teken van interlandvoetbal. Het Nederlands elftal komt bijvoorbeeld in actie tegen Bulgarije en Italië. Bij laatstgenoemd land zijn er twee spelers weggevallen met blessures. Ook Duitsland en Engeland hebben afmeldingen gekregen.

Duitsland

Manuel Neuer moet de komende twee interlands voor de nationale ploeg van Duitsland aan zich voorbij laten gaan. De doelman van Bayern München kampt met een kuitblessure en moet daarom een streep zetten door WK-kwalifcatiewedstrijd Azerbeidzjan en de vriendschappelijke interland tegen Engeland. Bondscoach Joachim Löw heeft Kevin Trapp van Paris Saint-Germain als vervanger van Neuer uitgenodigd. Marc-André ter Stegen en Bernd Leno zijn ook geselecteerd.

Engeland

Ook de Engelsman Michail Antonio kampt met een blessure. Dat is een bittere pil voor de aanvaller van West Ham United, aangezien hij net opgeroepen was voor de nationale ploeg van Engeland. Omdat hij in de thuiswedstrijd tegen Leicester City (2-3 verlies) een hamstringkwetsuur heeft opgelopen, heeft hij zich moeten afmelden voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen en de oefeninterland tegen Duitsland. Er kwam een plaatsje vrij bij de Engelse ploeg, omdat Harry Kane, Daniel Sturridge, Danny Welbeck en Wayne Rooney afwezig zijn.

Italië

Ten slotte heeft Italië-bondscoach Giampiero Ventura ook twee afmeldingen gekregen. Federico Bernardeschi (Fiorentina, foto) en Manolo Gabbiadini (Southampton) zijn wegens blessures niet van de partij in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Albanië en de oefeninterland tegen Oranje. Andrea Petagna (Atalanta Bergamo) is nu opgeroepen door Ventura.

Frankrijk

Tot slot is bij Frankrijk ook een speler weggevallen. Bacary Sagna (Manchester City) heeft zich afgemeld met een blessure en wordt bij Les Bleus vervangen door Christophe Jallet, van Olympique Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen