Griezmann: "Voor Barcelona of Real spelen is een droom"

20 maart 2017, 22:24

Antoine Griezmann heeft zich niet erg geliefd gemaakt bij de supporters van Atlético Madrid. De Franse aanvaller zegt namelijk niet uit te sluiten dat hij ooit nog eens een transfer maakt naar één van de grote concurrenten: FC Barcelona of Real Madrid.

Griezmann werd al vaker in verband gebracht met een stap naar het buitenland en laat in gesprek met L'Équipe weten dat hij voorlopig niets uitsluit. Wel vertelt hij dat hij Atlético Madrid, waar hij nog een contract heeft tot medio 2021, niet voor de eerste de beste club in wil ruilen. "Ik verlaat deze club niet voor Paris Saint-Germain, China, Amerika, Rusland of iets in die richting."

De aanvaller sluit echter niet uit dat hij ooit nog bij één van de grote concurrenten van Atlético aan de slag gaat. "Het is de droom van iedere voetballer om bij FC Barcelona of Real Madrid te spelen. Maar dat is bijvoorbeeld Bayern München ook. Maar voorlopig zie ik mezelf nergens anders spelen. Ik ben heel tevreden hier", stelt hij de supporters enigszins gerust.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen