Groningen licht optie op Mahi, keeperstrainer vertrekt

21 maart 2017, 15:05

Mimoun Mahi draagt ook de komende twee seizoenen het shirt van FC Groningen. De club heeft de optie in het aflopende contract van de 23-jarige aanvaller gelicht. Eigenlijk wilde FC Groningen Mahi voor diens goede prestaties dit seizoen belonen met een nieuwe verbintenis, maar hierover bereikten beide partijen geen akkoord.

"Een tijd terug hebben wij laten weten dat wij Mimoun Mahi het aanbod hebben gedaan een nieuw contract bij de club te tekenen. Hij heeft ons te kennen gegeven hierop niet in te gaan. Uiteraard respecteren wij deze keuze. Dit betekent dat wij nu de tweejarige optie in zijn huidige verbintenis zullen lichten. Hierdoor zal Mahi ook na dit seizoen nog twee jaar onder contract staan bij FC Groningen", zegt algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen op de clubwebsite.

Keeperstrainer Sierd van der Berg vertrekt in de zomer wel uit het Noordlease Stadion. Beide partijen zijn niet tot overeenstemming gekomen over verlenging van het aflopende contract, laat Nijland weten. Ook Glenn Bijl en Roland Baas, uitkomend voor FC Groningen onder 23, gaan elders aan de slag. De club heeft de optie in de aflopende contracten van de jongelingen niet gelicht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen