Blind: "Janssen vind ik veel minder een breekijzer"

22 maart 2017, 09:14

De grootste vraag voor de WK-kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Bulgarije is wie er in de spits zal gaan spelen. Bas Dost is de man in vorm, terwijl Vincent Janssen het bij Tottenham Hotspur moet doen met invalbeurten. Toch lijkt Danny Blind laatstgenoemde een kans te gaan geven.

Blind gaf eerder al aan dat hij Dost een prima breekijzer vindt. "Janssen vind ik veel minder een breekijzer", lijkt de bondscoach een tip te geven aan De Telegraaf. Ondanks het feit dat Janssen weinig speelt, is hij wel volledig fit. "Dat zien we doordat we onze meetgegevens op de training kunnen koppelen aan de gegevens uit het verleden. Het ziet er bij Janssen goed uit en dat komt mede doordat de reserves van Tottenham Hotspur na elke wedstrijd trainen."

Mocht Blind inderdaad voor Janssen kiezen, dan kan de bondscoach wel enige kritiek verwachten. Zelf zegt hij daar totaal niet mee te zitten. "Ik denk nooit: 'Ik ga Jantje maar opstellen, want dan krijg ik minder hoon als het fout zou gaan'. Dan ben ik de hele dag aan het rekenen. Als ik een speler opstel met minder ritme dan een ander en het gaat niet goed, dan weet ik wat er wordt geschreven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen