Molenaar vertrekt na het seizoen als trainer van FC Volendam

22 maart 2017, 10:13

Robert Molenaar stopt aan het einde van het seizoen als trainer van FC Volendam. Dat maakt de club woensdag bekend via de officiële website. De coach zegt veel geleerd te hebben bij de ploeg uit de Jupiler League en is toe aan een volgende stap in zijn trainersloopbaan.

Molenaar is sinds het seizoen 2015/2016 trainer van FC Volendam. Het is zijn eerste klus als hoofdtrainer in het betaald voetbal. "Ik heb elke dag met veel plezier met iedereen binnen alle geledingen van de organisatie samengewerkt! Dankzij FC Volendam heb ik een leerzame periode mogen ervaren, waarbij ik voor mijzelf heb besloten dat ik toe ben aan een logische vervolgstap in mijn carrière", licht Molenaar zijn besluit toe op de website van Volendam.

In zijn eerste seizoen haalde Molenaar de play-offs met Volendam en ook dit jaar heeft de ploeg alle kans op deelname. "De afgelopen twee seizoenen is er met tomeloze inzet gewerkt aan de individuele ontwikkeling van de spelers en het gehele team. We hebben gezamenlijk nog een mooi streven om het seizoen fantastisch af te sluiten", aldus technisch manager Misha Salden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen