Kramer schiet Feyenoord voorbij Dordrecht in benefietduel

22 maart 2017, 22:12

In de Eredivisie komt Michiel Kramer nauwelijks aan de bak bij Feyenoord, maar woensdagavond heeft de spits laten zien dat hij het scoren nog niet verleerd is. De aanvaller was in het benefietduel voor het Sophia Kinderziekenhuis twee keer trefzeker in de met 2-0 gewonnen wedstrijd in De Kuip.

Bij Feyenoord was de opstelling behoorlijk overhoop gegooid ten opzichte van de eredivisieduels, maar desondanks was de thuisploeg een maatje te groot voor buurman Dordrecht. Kramer scoorde in de eerste helft de 1-0 na voorbereidend werk van Simon Gustafson en Marko Vejinovic, in de tweede helft produceerde hij de 2-0 met een fraai schot uit de draai.

De wedstrijd stond in het teken van het Sophia Kinderziekenhuis. "Het is mooi dat er vandaag zoveel mensen zijn bij deze wedstrijd voor het goede doel", sprak trainer Giovanni van Bronckhorst voor de wedstrijd al.