Maaskant gaat meisjes trainen, Gall naar Spakenburg

23 maart 2017, 22:34

Robert Maaskant heeft een nieuwe uitdaging gevonden. De 48-jarige oefenmeester, die in het najaar van 2015 werd ontslagen als coach van NAC Breda, gaat in opdracht van de gemeente Breda trainingen geven aan talentvolle meisjes en vrouwen in de regio.

"Hoewel vrouwenvoetbal de snelst groeiende sport is, valt er nog veel te winnen op het gebied van training en coaching. Wil je voetbalsters écht de kans bieden om zich optimaal te ontwikkelen, dan moet een club meisjes in alle opzichten goed begeleiden. Daar lever ik graag een bijdrage aan, door zowel de meiden als de clubs uit te dagen tot grootse prestaties", reageert Maaskant op de website van de gemeente Breda op zijn nieuwe functie.

Gall naar Spakenburg

Spakenburg heeft Joop Gall aangesteld om het seizoen af te maken als trainer van de club. De 53-jarige coach moet de club behoeden voor degradatie uit de Tweede Divisie. Momenteel staat Spakenburg op doelsaldo boven de nacompetitiestreep. Gall was eerder trainer van Veendam, Go Ahead Eagles en FC Emmen. Zijn laatste werkgever was het Oekraïense Stal Kamianske.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen