Noor debuteert bij Afghanistan, Utrecht bindt St. Jago

31 maart 2017, 13:57

Farshad Noor heeft donderdag zijn debuut gemaakt voor de nationale ploeg van Afghanistan. De 22-jarige middenvelder van SC Cambuur, die wordt gehuurd van Roda JC Kerkrade, deed mee in de oefenwedstrijd tegen Singapore. Deze wist zijn land met 2-1 te winnen.

Noor is geboren in Afghanistan, maar vluchtte op 5-jarige leeftijd met zijn ouders naar Nederland. Hij voetbalde in de jeugdopleiding van PSV, maar wist daar niet door te breken. De middenvelder vertrok in de zomer van 2015 naar Roda JC, dat hem begin dit jaar voor een half seizoen bij Cambuur stalde. Bij Afhanistan deden overigens ook Omid Popalzay (Achilles 29) en Milad Intezar (FC Lienden) mee.

Utrecht bindt talent

FC Utrecht legde vrijdag met Tommy St. Jago een speler uit de eigen jeugdopleiding vast. De 17-jarige verdediger verbond zich tot de zomer van 2020 aan de club uit de Domstad. "Tommy is een talentvolle verdediger, die zich van de juiste kant laat zien binnen én buiten de lijnen. Hij beschikt over de juiste intrinsieke motivatie en komt elke dag naar Utrecht met het doel beter te worden", aldus technisch manager en coach van het eerste elftal Erik ten Hag op de clubwebsite over jeugdinternational St. Jago, bezig aan zijn zesde seizoen in de Utrechtse voetbalacademie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen