Ventura: "Italië heeft alles in huis voor goede toekomst"

24 maart 2017, 23:43

Giampiero Ventura verwacht dat Italië wel eens hoge ogen kan gaan gooien op het WK in Rusland van 2018. De bondscoach zag zijn ploeg een 2-0 overwinning boeken op Albanië in de kwalificatiereeks en was tevreden met wat hij te zien kreeg.

Ventura stelde dat zijn ploeg verdedigend erg goed stond. "Albanië kreeg na dertig seconden een goede kans. Maar daarna zijn ze eigenlijk niet meer in de buurt geweest van het doel van Gianluigi Buffon. We hebben geen enkel risico genomen achterin, terwijl we voorin wel continu gevaarlijk waren", vertelde de bondscoach na afloop aan Rai Sport. "We hebben alles in huis om een goede toekomst tegemoet te gaan."

Volgens Ventura wordt Italië met elke wedstrijd weer een beetje beter. "We werken nu met veel nieuwe gezichten in de groep. Het was geen uitzonderlijke prestatie van onze kant, maar dit kan absoluut een fantastische ploeg worden. Italië heeft veel goede talenten. Zij moeten nu ervaring opdoen en de jongens die nu niet spelen, komen de volgende keer in actie", lijkt hij op de oefenwedstrijd tegen Nederland te doelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen