Ierland én Wales geschokt door zware blessure Coleman

25 maart 2017, 10:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De WK-kwalificatiewedstrijd tussen Ierland en Wales (0-0) werd vrijdag ontsierd door een zware blessure van Seamus Coleman. De aanvoerder van Ierland brak zijn been na een harde charge van Neil Taylor en staat daardoor lange tijd buitenspel. De bondscoaches van beide ploegen zijn ontdaan van de kwetsuur van de Everton-speler.

Wales-coach Chris Coleman werd na de wedstrijd gevraagd naar zijn mening over de wedstrijd. "Eerst wil ik zeggen dat de gezondheid van Seamus Coleman het belangrijkste is. We hebben gehoord dat de situatie erg slecht is, en daar balen we allemaal enorm van. Neil Taylor is niet een speler die vaker zulke tackles inzet, dus ik durf te zeggen dat er geen opzet in het spel zat", aldus Coleman bij de BBC.

Ook Ierland-coach Martin O'Neill baalt van de kwetsuur van zijn captain. "Seamus is naar het ziekenhuis gegaan en we weten nu zeker dat het een gebroken been is. Dit is vreselijk voor hem. Bij Everton was hij bezig aan zijn beste seizoen ooit. Het is een groot verlies voor zijn club, maar ook voor ons. Ik hoop dat hij zich terug kan vechten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen